OM ALteri care

E-vårdplattform för effektivare vård

OM OSS


FÖR OSS ÄR En e-vårdsplattform så mycket mer än bara video

Bakom Alteri Care står samma grupp av eldsjälar som varit med att utveckla de digitala vårdplattformarna till de välkända kommersiella vårdapparna.
Under utvecklingsarbetet av vårdapparna och dess bakomliggande e-plattformar, framkom behovet från vårdgivarna, att kunna anpassa vården till sina vårdflöden. En utvecklingsinsats som tyvärr inte vid den tiden kunde genomföras. Därför föddes iden att utveckla en helt ny flexibel version av e-vårdplattformen. En e-vårdplattform som skulle ta hänsyn till hela vårdflödet. Inte bara vårdtagarnas behov av diagnoser, receptförskrivning och videosamtal.

Välkommen till ett nytt sätt att ge e-vård!

Alteri Care är den nya generationens e-vårdsplattform. Modulbaserad för att vara optimalt anpassad till vårdgivarnas vårdflöden. Användarvänlig, inte bara för vårdtagarna utan också för vårdgivarna. Smarta formulär som effektiviserar arbetet med anamnes och triagering. Och säker inloggning, med SITHS-kort och Bank-ID. Med e-vårdplattformen Alteri Care är du alltid väl förberedd att möte morgondagens vårdbehov.

Alteri Care har utvecklats av erfarenhet

Kommersiell förståelse och avancerade tekniklösningar kännetecknar organisationen som utvecklat Alteri Care. Under 20 års tid har de skaffat sig en unik marknadsposition inom digital affärsutveckling. Oavsett om det varit nya digitala affärslösningar till företag inom industri, tjänste- eller sjukvårdssektorn, har de alltid levererat stabila tekniska lösningar. Med IT-teknisk internationell produktionskapacitet, har man också kunnat säkerställa leveranstider vid tekniskt tunga utvecklingsprojekt.

Sedan 2014 har organisationen varit ansvariga för utveckling och produktion av e-vårdplattformar till kommersiella e-vårdtjänstern. Med djup insikt och kunskap inom e-vård, tillsammans med sin tekniska erfarenhet från tidigare utvecklingsarbete, är vi nu redo att lansera den nya generationens e-vårdplattform.

Välkommen till Alteri Care!

Är du intresserad av ny teknik

Vi söker fler läkare och sjuksystrar som vill ingå i vår referensgrupp. Är du intresserad av ny teknik
och gillar att träffa nya människor så skicka ett mailtill patrik@altericare.se

ALTERI CARE TEAM


Michael R small (002)

MICHAEL ROSENLIND

CEO/VD


Som Digital Samhällsinnovatör finns stor

erfarenhet och vilja att hjälpa verksamheter i sin utveckling.

Patrik_copy

PATRIK ALMÖ

CTO/vVD


Med över 20 års erfarenhet av att utveckla, driva

och ansvara för stora IT- och avancerade webb-projekt.

IMG_20191104_120313 (3)

produktion/utveckling

Projekledning/utveckling


Vi är ett team av 8 erfarna systemutvecklare som arbetar med Alteri E-Vårdplattform. Tillsammans skapar vi framtidens vårdlösning.