Om oss

Alteri Care är början på framtidens vård.

– E-vård så mycket mer än bara video

Bakom teamet i Alteri Care står samma grupp av eldsjälar som varit med och utvecklat de digitala vårdplattformar som i dag används av flera välbekanta vårdappar.

Under utvecklingsarbetet av vårdapparna, och dess bakomliggande teknik, framkom ett tydligt behov från vårdgivarna: att kunna anpassa vården till sina vårdflöden. Där någonstans föddes idén att utveckla en helt ny plattform för e-vård. En plattform som är flexibel och som tar hänsyn till hela vårdflödet. Inte bara till vårdtagarnas behov av diagnoser, receptförskrivning och videosamtal. Alteri Care är början på framtidens vård.

Välkommen till ett nytt sätt att ge e-vård!

Alteri Care står för den nya generationens e-vård. Modulbaserad för att vara optimalt anpassad till olika verksamheters rutiner. Användarvänlig, inte bara för vårdtagarna utan också för vårdgivarna. Smarta formulär som effektiviserar arbetet med anamnes och prioritering, incidenter, åtgärder och uppföljning. Och säker inloggning, med SITHS-kort och Bank-ID. Med Alteri Care är din verksamhet väl förberedd att möta morgondagens vårdbehov.

Alteri care har utvecklats av erfarenhet

Affärsmässig förståelse och avancerade tekniklösningar kännetecknar organisationen som utvecklat Alteri Care. Med våra 20 år i branschen har vi skaffat oss en unik marknadsposition inom digital affärsutveckling. Oavsett om det varit nya digitala affärslösningar till företag inom industri, tjänste- eller sjukvårdssektorn, har vi alltid levererat stabila lösningar.

Med IT-teknisk internationell produktionskapacitet, har vi också kunnat säkerställa leveranstider vid särskilt tunga utvecklingsprojekt.

Sedan 2014 har organisationen varit ansvarig för utveckling och produktion av e-vårdplattformar till kommersiella e-vårdtjänster. Med en stor förståelse och kunskap inom området, tillsammans med teknisk erfarenhet från tidigare utvecklingsarbete, är vi nu redo att lansera den nya generationens e-vård.

VÄLKOMMEN TILL ALTERI CARE!

Är du intresserad av framtidens vård?

Vi söker läkare, sjuksystrar, skolor och kommuner som vill ingå i vår referensgrupp. Är du intresserad av ny teknik och gillar att träffa nya människor så skicka ett mail till kundtjanst@altericare.se

Alteri Care Team

Michael Rosenlind

CEO / VD

Digital samhällsinnovatör med lång erfarenhet och en genuin vilja att stödja verksamheter i deras utveckling.

Patrik Almö

CTO / vVD

Över 20 år med ansvar att driva projekt och organisation för att leverera avancerade IT- och webbprojekt.

Utveckling

Produktion

Vi är ett team av åtta erfarna systemutvecklare som arbetar med Alteri Cares e-vårdplattform. Tillsammans är vi med och skapar framtidens vårdlösning.