Om oss

Alteri Care är början på framtidens vård

Boka demo

E-vård så mycket mer än bara video

Teamet på Alteri Care består av samma grupp eldsjälar som varit med och utvecklat de digitala vårdplattformar som idag används av flera välkända vårdappar.

Under utvecklingsarbetet av vårdapparna, och dess bakomliggande teknologi, framkom ett tydligt behov från vårdgivarna: att kunna anpassa vården efter sina vårdflöden. Någonstans föddes idén att utveckla en helt ny plattform för e-vård. En plattform som är flexibel och som tar hänsyn till hela vårdflödet. Inte bara till vårdtagarnas behov av diagnoser, recept och videosamtal. Alteri Care är början på framtidens vård.

Erfarenhet

Teamet bakom Alteri Care har varit med och utvecklat e-hälsoplattformar för några av Sveriges ledande sjukvårdsaktörer online sedan 2013. Tillsammans har vi lång och pålitlig erfarenhet av att implementera digitala lösningar inom den offentliga vården.

Ett nytt sätt att erbjuda e-vård

Alteri Care står för den nya generationen e-vård. Modulbaserad för att vara optimalt anpassad till olika verksamheters rutiner. Användarvänlig, inte bara för vårdtagarna utan även för vårdgivarna. Smarta former som effektiviserar arbetet med anamnes och prioritering, incidenter, åtgärder och uppföljning. Säker inloggning med SITHS-kort och BankID. Med Alteri Care är ditt företag väl förberett för att möta morgondagens vårdbehov.

Utveckling genom erfarenhet

Affärsförståelse och avancerade tekniska lösningar kännetecknar organisationen som utvecklat Alteri Care. Med våra 20 år i branschen har vi en unik marknadsposition inom digital affärsutveckling. Oavsett om det har varit uppdrag inom industri-, tjänste- eller sjukvårdssektorn har vi alltid levererat stabila digitala lösningar.

Med IT-teknisk internationell produktionskapacitet har vi även kunnat säkerställa leveranstider för särskilt tunga utvecklingsprojekt.

Sedan 2014 ansvarar vi för utveckling och produktion av olika e-vårdsplattformar för kommersiella vårdstjänster. Med stor förståelse och kunskap inom området, tillsammans med teknisk erfarenhet, är vi redo att ge dig den nya generationen e-vård.

VÄLKOMMEN TILL ALTERI CARE!

Är du intresserad av framtida vård?

Vi söker läkare, sjuksköterskor, skolor och kommuner som vill ingå i vår referensgrupp. Är du intresserad av ny teknik och gillar att träffa nya människor, skicka ett mail till kundtjanst@altericare.se

Alteri Care Team

Michael Roenlind

Michael Rosenlind

CEO / VD

Digital social innovatör med lång erfarenhet och en genuin vilja att stötta företag i deras utveckling.

Patrik Almö

Patrik Almö

CTO / vVD

Över 20 år med ansvar för att driva projekt och organisation för att leverera avancerade IT- och webbprojekt.

Våra Utvecklare

Våra utvecklare

Produktion

Vi är ett team av åtta erfarna systemutvecklare som arbetar med Alteri Cares plattform. Tillsammans är vi med och skapar framtidens vårdlösning.